Рівні резильєнтності іноземних студентів-медиків під час війни в Україні - Огоренко, Вікторія; Ніколенко, Алла; Шустерман, Тамара; Кокашинський, Віктор; Аллфрід, Раджкумар (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»