Психічне здоров'я студентів, які постраждали від війни: коморбідність, якість життя та терапевтичні стратегії - Гиндич, Анна; Дзеружинська, Наталія (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»